0 Recenzii SKU: w1393

Cafea 3D Ceas de Perete cu Design Modern Arta de Perete Decor Pentru Magazin de Cafea Bucătărie Ceasuri Cafe Oftat Decorative de Perete Ceasuri

In stoc


Acrilice Ceas De Perete

Sunteți în căutarea pentru un frumos proiectat ceas de perete?Acest lucru ar putea fi sansa ta de a obține unul.Acrilic Ceas de Perete este o calitate giclee print care are culori vii, care se va menține culoarea lor pentru anii care vor veni.Fata este imprimat pe o placă acrilică.Marginile sunt frumos finisate.Veți aprecia solid de calitate și simt de acest ceas frumos.Acesta poate fi chiar un decor perfect pentru camera ta sau rafturi, dacă vrei.Puteți să-l utilizați la domiciliu sau la birou, sau oriunde doriți să-l puneți.Această piesă face un accent unic ca un instrument util, decorative ceas.

Caracteristici:

Măsuri de 30 x 30 cm / 12 țoli Fabricat din Plastic Acrilic cu Tipărit Colorat Necesita o baterie AA (nu sunt incluse) Baterie cutie nu este acoperit.

Mișcarea Tăcut Mecanism De Ceas

De înaltă calitate cuarț circulație mecanism de garanții precise de timp, de liniște matura mâna a doua oferi un somn bun și mediul de muncă.

Personalizate Pentru A Accepta

Puteți cere, de asemenea, GRATUIT personalizate, ceasuri de perete prin adăugarea oricăror formulare, simboluri sau orice alte elemente pe fața ceasului.

De Asigurare A Calității

Dacă nimic nu merge bine cu ceasul atunci când îl primiți, vă rugăm să ne contactați, am promisiunea de a înlocui produsul defect pentru tine în termen de 60 de zile.

Decor Acasă Efect Real

Acest decor acasă accesoriu servește scopul de a decora peretele de acasa sau de la birou; se Potrivește bine în toate tipurile de camere, de la holuri de hotel tipic camere de locuit.

69.13lei 96.02lei

Distribuiti

șorț De Camuflaj, Electric, Ceas De Perete Bucatarie, Ceas De Perete Bucatarie Sala De Mese, Placa Ceas De Perete Bucatarie, Mare Ceas De Perete, Ceas De Perete Mare Stație De, Luptă Ceas De Perete Mare, Grătar Curat, Groapa Fumător, Lampa Ceas De Perete Bucatarie.

Tip Ceasuri De Perete
material Acril
Stil Scurtă
Diametru 30cm
Model rezumat
Forma Singură Față
Caracteristică Stil Antic
Combinație Separă
Tip Display Ac
Corpul Material Plastic
Ceas De Perete Tip Alte
Numărul De Model BZ-023
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Nume De Brand Geeky Zile
Lungime 300mm
Aplicabile De Plasament camera de zi
Cauta