0 Recenzii SKU: w1392

SM-09B/SM-12B Industriale cu Ultrasunete Umidificator cu Atomizare Mut Comerciale Umidificare Mașină de Subsol Atelier Umidificator

In stoc


SM-09B/SM-12B Industriale cu Ultrasunete Umidificator cu Atomizare Mut Comerciale Umidificare Mașină de Subsol Atelier Umidificator

Imaginea arată:

Alte modle de opțional,dacă aveți nevoie,vă rugăm să ne contactați.

Notă:

1. Dacă alegeți "Vânzător de metoda de transport", vă rugăm să rețineți că taxa de transport este aplicabilă numai în anumite țări / regiuni, astfel încât, după ce plăti, vă rugăm să ne contactați și vom confirma cu tine.

2. Când coletul ajunge la dvs. obiceiurile locale, vă rugăm să plătească taxa și să ia coletul departe.Noi nu suporta orice taxe vamale sau taxe de import.Dacă obiceiurile nu din cauza cumpărătorului motive și bunurile sunt returnate sau distruse, nu vom rambursa orice sume de bani.

3. Dacă alegeți DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, ne va ajuta să aranja internaționale de curierat expres și livra direct la adresa ta (ușă în ușă de serviciu)!În cazul în care mărfurile sunt livrate prin curier, cumpărătorul este obligat să plătească taxe la sosire.

4. Înainte de a semna, trebuie să verificați ambalajul pentru a asigurați-vă că este în stare bună, și apoi să semneze.Dacă pachetul este deteriorat, vă rugăm să luați o fotografie, apoi imediat plângere la compania de transport maritim, amintiți-vă numărul de plângeri, iar apoi sa ma contactati, va vom ajuta cu siguranta.

5. Programul nostru de lucru: 9: 00-18: 30 Beijing timp.Între timp, ne va răspunde la mesajul dvs. prompt.În timpul pauzei, nu poate fi capabil de a răspunde la mesajul dvs., vă rugăm să înțelegeți.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

4 137.18lei 4 648.51lei

Distribuiti

Industria Coase Mașină, Mașină Feroviar, Gk9, Cnc Router, Industriale Coase, Alimente Machin, Machin Print, Cnc Machin, Malaxor Mașină, Machin.

Funcția anioni cu ultrasunete aromoterapie pur umidificare
Capacitate de umidificare 9 KG/H / 12 KG/H
Nume De Brand LZHZXY
Tip Vertical
Capacitate rezervor de apă 10L
Starea noi
Putere 900/1200W
Număr produs FL0626
Tensiune 220V
Model SM-09B/SM-12B
Numărul De Model SM-09B/SM-12B
Zona De Utilizare 90~100M2/100~120M2
Cauta