0 Recenzii SKU: w1370

AIMEER Epocă de benzi Desenate One Piece Anime Caracter de Colectare Versiune Verticală Luffy Nami Sanji Retro Hârtie Kraft Posters51.5x36cm

In stoc


Notă:(vă Rugăm să citiți înainte de a comanda)

1. Dacă produsul primit este deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să nu ne dea o revizuire rău imediat, ne poti contacta pentru a rezolva aceasta. 2.Dacă confirmarea de ora este de până și încă nu au primit produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare cât mai curând posibil. 3. Te rog nu deschide dispute în termen de 60 de zile.Dacă încă nu ați primit bunurile, după 65 de zile, vă rugăm să ne contactați la solove ea.Informații despre produs: 1.MATERIAL: 150g retro hârtie kraft, nu se acoperă de film, nu rezistent la apa 2.CULOARE: Postere 100% din realitate, dar din cauza diferite de afișare realitatea culoare imagine deosebirea, deci sunt susceptibile de a primi postere și vezi imaginile în culoarea este un pic diferit.poster reală relativă afișaj va ușor gălbuie puncte 3.DIMENSIUNE: 50.5 cm*35cm (19.88 în*13.7 in ) 4.Eroare de 1-2 cm măsurată de mână este în limite normale.

1.09lei 2.25lei

Distribuiti

Rezolva-o Singură Bucată, Benzi Desenate Perete, O Bucată De Piele, 5 Ryzen, Nami T Shirt, Retro Vintag, Ochelari Lentile Asferice, Acoperă-mi 8-o Singură Bucată, Monkey D Luffy Rășină, Bun Punct De Vedere.

Tip Hârtie Kraft Tiparituri
Obiecte aplicabile cel de-al cincilea mare împărat
Caietul de sarcini Single-piece Package
Clasificare
Clasificarea Mobilier Autocolante
Model clasic de perete autocolant
Caracteristici Nici un lipici
Imaginați-vă postere si printuri
Stil Creative
Cerere acasă, la birou, restaurant, etc.
Technics Inkjet
Tema Desene animate
Arta De Perete decor acasă
Modul cadru Neînrămate
Numele ONE PIECE anime Tapet
Scenarii Monkey D. Luffy
Tip De Produs Poster Autocolant
material Hârtie Kraft
Cauta