0 Recenzii SKU: w1355

DIMANAF 2021 Plus Dimensiunea Femei Scurte, Pantaloni Talie Mare Pantaloni Pantaloni de Vara Lady Supradimensionat de Buzunar Fashion Elegant Feminin Pantaloni 4XL

In stoc


1. Toate produsele sunt sub examinare strictă a asigurați-vă că toate sunt în bună calitate înainte de expediere pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, atunci când primiți, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Cu toate acestea, cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de returnare și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

Vă rugăm să nu ne lăsați feedback-uri negative, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problemele în primul rând, vom rezolva problema și să dea o mulțumit de soluție, ~~Multumesc mult!!

70.64lei 117.73lei

Distribuiti

Stilul Harajuku, Micro Scurt 4xl, Tricou Femeie, Brand Trausers, Scurt Cargo 4xl, Dimanaf Pentru Femei, Scurt Costum 4xl, Dimanaf Femei, Harajuku Tricou, Oamenii Trausers.

Tipul De Talie mare
Tip De Închidere Fermoar Fly
Varsta Varsta 18-35 Ani
Tip De Element Pantaloni scurți
Stil High Street
material PU
Numărul De Model FuLi-4F074-8096
Pantaloni Stil Regulat
Compoziția Materialului 100%
Se Potrivesc De Tip Vrac
Nume De Brand DIMANAF
Model Tip Solid
Origine NC(de Origine)
Gen FEMEI
Cauta