0 Recenzii SKU: w1315

Transport gratuit Noua masina de Gravat Dublu s-a Încheiat Bijuterii de Gravare Graver instrumente

In stoc


#HH-E04 Dublu s-a Încheiat Graver Helper Descriere Tensiune de alimentare: 220V, 50/60Hz Putere: 60W Aer Presiune: 0~3kg/c

Graver Helper vă oferă mai multe caracteristici pentru bani mai puțin.Graver Helper are viteza variabila de la 100 la 4000 de impacturi pe minut și se conectează două impact și două rotative piese de mână.

Cu o Graver Helper impact de mana, te poate ridica margele si luminoase taie bijuterii cu 80% mai puțin efort decât de mână.Și, puteți seta ciocan ramele și canale fără rupere pietre.Graver Helper vă oferă suficientă putere pentru a profund grava pistol și cuțit din oțel plus un control fin pentru muncă delicată în aur și argint.În lemn, puteți tăia cu ușurință chiar și lemn de esență tare peste cereale.Și, nu\'s puterea de a rapid textura multe materiale în bijuterii și aplicații artistice.Cu un ultra-înaltă viteză de rotație de mana, vă oferă zeci de oportunități suplimentare pentru munca ta.

Caietul de sarcini:

include unitatea principală, un ccessories: Piese 2 BUC, Piciorul de Control 1 BUC, Cablu 1 buc.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aici putem garanta următoarele, vă Mulțumesc pentru atenție.

- Toate produsele sunt direct de la producatorul original;

- Toate dintre ele au de bună calitate, preț competitiv, perfect de suport tehnic, și perfecta după-vânzare de servicii;

-- Va cumpara cea mai buna calitate cu cele mai ieftine preturi posibile garantat.

- Noi oferim 12 luni garantie!

Declarație:

Pachetul va fi marcat ca un cadou personal cu o valoare mai mică pentru a vă ajuta să economisi taxe vamale.Dar dacă sunteți încă perceput taxe vamale cu factura scăzută, trebuie să plătească taxa de unul singur.Prețul nu include orice taxe vamale.Apreciez fel de înțelegere.

Metoda de plata

Acceptăm 1.Transfer bancar 2.Alipay 3.La dorința clienților de a folosi un Card de Credit sau Card de Debit, care pot, de asemenea, face o plată prin două metode menționate.

Transport maritim și de Manipulare

1. Mai multe achiziții plan de economisire: vă Rugăm să asigurați-vă unică de plată pentru fiecare element ai câștigat.Vom combina de transport maritim, atunci când face mai multe achiziții.

Uneori, timp de transport maritim dura un pic mai mult, din cauza expediere Locale sau din alte motive.

2. Corecte și suficiente informații corespunzătoare: te Rog atașat numărul dvs. de telefon atunci când aveți de plată, astfel încât să putem posta pachetul de siguranță și fără probleme.Întotdeauna asigurați-vă că furnizați suficiente informații pentru a ne ajuta face o lin livrare.

Politica de returnare

1. Coletul de retur trebuie să fie în ambalajul original, totul trebuie să fie în stare nouă.Lipsește o parte\'s sau ceva în starea inițială, acesta nu va beneficia de nici o rambursare.Va vom oferi informatii relevante pentru Wyltv.ro și Alipay, cum ar fi expeditorii\' de confirmare și fotografii de produse.Înlocuirea și restituirile nu vor fi procesate până la întoarcerea articol primit.

2. În perioada de garanție, toate schimburile sau de rambursare din cauza unor defecte sunt gratuite (Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de transport).Am mereu grijă de tine clientul nostru evaluate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul .Satisfacția dumneavoastră este întotdeauna la noastre de top considerare.

1 121.93lei 1 753.00lei

Distribuiti

Manometru Medicale, Bolnav De Aur De Pescuit, Jocul Tron Lépin, Msd Fier Bentita, Kljuyp Cafea Taie, Noblex Căști, Copii Pijamale Stele, Kyak Loc De Camping, Game Of Thrones S1e4.

Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip Unelte De Gravare
Putere 60W
Categorie Unelte De Gravare
Articol Greutate 8kg
Locul de origine China (Continentală)
Tip De Element Bijuterii Instrumente Și Echipamente
Tensiune 220V
Cauta