0 Recenzii SKU: w129710

CISS CSI Cerneală Pentru imprimante Canon IP4200 IP4300 IP4500 IP5200 IP5300 cu Auto reset chip imprimanta piese

In stoc


Numele produsului CISS CSI Cerneală Pentru imprimante CANON

IP4200/4300/4500/5200/5200R

/5300/6600D;MP530/600/610

/800/810/830/950

Nelimitat continuă chips-uri cu mult timp în testarea și funcționează stabil, deoarece este conceput de către originale chips-uri.Produsul Stare nou, cerneală nu este inclus Descriere Produs

Cartuș de cerneală număr:PGI-5BK/CLI-8BK/CLI-8 C/CLI-8 M/CLI-8 Y

culoare:5 culori( BK/BK/C/M/Y )

Atenție:Înainte de a utiliza cipul nostru,Dacă imprimanta dvs. este unul nou(nu a deschis sau folosit),de care are nevoie pentru a inițializa imprimanta de cartușe de cerneală originale.

Avantaje:

1.Cip funcționează stabil, deoarece este conceput de către originale cu cip,acest refiillable cartuș de cerneală a fost instalat cip;

2.Puteți urmări alegerea"ok" după ce instalați cartușele,după instalarea,imprimanta va arăta nivelul de cerneală pe deplin,iar aceasta va va scădea atunci când cerneală utilizează,dacă nivelul de cerneală arată gol,se va afișa "gri" sau "" sau "!", dar pot fi imprimate în mod continuu.Pachetul include: 1Set de cerneală reîncărcabile catridge cu auto reset chip; 1buc manual.

TRANSPORT & MANIPULARE

1.Int ' l Posta par Avion:

Onorariu fix pentru Transport și Manipulare, inclusiv ambalare, depozitare, distribuție, manipulare a comenzilor și costurile de procesare.Postul va fi livrat la câștigarea Cumpărători în termen de 24 de ore de la primirea plății.Coletul cu element va fi expediat din Hong Kong cu Air Mail sau Înregistrate pe e-Mail de Aer.

Timpul de livrare, de obicei, durează 2-3 săptămâni (maxim 4 săptămâni), în funcție de țară și de locație.Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și taxe de import (dacă există).

Prin recomandată cu numărul de urmărire este mai rapid si sigur, dar ar trebui să plătească suplimentar $2 pentru un astfel de serviciu.Ca urmare a strâns în marjă, suntem doar în măsură să ofere că, atunci când suma totală este mai mult de $30 pe comanda.

Vă rugăm să combine mai multe elemente(mai mult de 30 de dolari) într-o ordine data viitoare astfel încât să putem oferi prin recomandată cu tine.

Vă rugăm să înțelegeți taxa de transport maritim acoperă multe alte costuri în afară de real costul de transport maritim, cum ar fi stocul de taxe, resurse umane, taxele de paypal, ebay valoarea finală taxe, taxele de listare, taxe de asigurare, material de ambalare, taxe, taxele de manipulare și ect.Vă rugăm să ne dea rată ridicată pe taxa de transport maritim, astfel afacerea noastră poate continua.

2. Combinat Cu Transport Maritim :

La nivel mondial 1 articol Combinat cu Transport maritim

Par avion 1-2 Săptămâni Transport gratuit Transport gratuit

Puteți combina toate elementele în termen de 14 zile de câștigat primul element.O plata trebuie să fie făcută pentru toate produsele la un moment dat, astfel încât transportul si manipularea reducere poate fi dat.TERMENI DE VÂNZĂRI

Satisfactia clientului este obiectivul.Toate produsele sunt de calitate verificate.Acestea sunt noi și în stare bună atunci când sunt livrate la clienții noștri.Dacă produsul este defect sau deteriorare la sosire, sau greșit produs livrat, vă rugăm să ne contactați imediat.Se întoarce acceptat în termen de 30 de zile de la data livrării și element trebuie să fie în original, stare nouă, care nu sunt purtate sau modificat în orice fel cu atașat tag-uri & wrap.În caz contrar, înțelegerea finală.De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme/întrebări/nelămuriri.Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos.

Apreciem Feedback-ul Pozitiv, și va face același lucru în schimb.NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi.Vă rugăm să permiteți-max 2 zile lucratoare pentru ca ne-a răspuns.CONTACTATI-NE

Vă rugăm să folosiți "Cere Vânzătorului o Întrebare" link-ul sa ne contactati pentru orice nelamurire.În mod normal, vom răspunde la fiecare mesaj în termen de 24 de ore.

Noi vindem toate serioasă Pentru CANON PENTRU HP PENTRU Fratele PENTRU Cap de Imprimare EPSON, Poate Ai avea nevoie de alt model capului de imprimare, vă Rugăm să Accesați următorul link Model Compatibil Conditie Pentru Canon Print Head QY6-0034 Renovate/Noi Pentru Canon Print Head QY6-0035 Renovate/Noi Pentru Canon Print Head QY6-0037 Renovate/Nou

Pentru Canon Print Head QY6-0038

Renovat/Noi Pentru Canon Print Head QY6-0039 Renovate/Noi Pentru Canon Print Head QY6-0040 Renovate/Noi Pentru Canon Print Head QY6-0041 Renovate/Nou

Pentru Canon Print Head QY6-0042 Renovate/Nou

Pentru Canon Print Head QY6-0043 Renovate/Nou

Pentru Canon Print Head QY6-0044 Renovate/Nou

Pentru Canon Print Head QY6-0045 Renovate/Nou

Pentru Canon Print Head QY6-0046 Renovate/Nou

Pentru Canon Print Head QY6-0047 PENTRU Renovate

Pentru Canon Print Head QY6-0049 Renovate/Nou

Pentru Canon Print Head QY6-0050 Renovat

Pentru Canon Print Head QY6-0052 Renovat

Pentru Canon Print Head QY6-0053 Renovat

Pentru Canon Print Head QY6-0054 Renovate/Nou

Pentru Canon Print Head QY6-0055 Renovat

125.20lei

Distribuiti

Canon Mp610 Capului De Imprimare, Ciss Cerneala Tub, Bucătărie în Condiții De Siguranță, Canon Pixma, Mp4 Mp5, Canon Reset, Blender Legume Cutter, Canon Mp600, Canon Mp610, Cli 8 Cerneală.

Nume De Brand CaoDuRen
Origine NC(de Origine)
Cauta