0 Recenzii SKU: w128697

50Pcs/lot M3 x 13+6 M3*13 de sex Masculin la Feminin Alamă Impas Spacer

In stoc


M3*13(L)+6 De Sex Masculin La Feminin Alamă Impas Spacer

Elementele vor trimite de către vânzători metoda de transport maritim , astfel încât nu au număr de urmărire, dar veți obține elementele de la 15-50 de zile.

Multumesc pentru vizita magazinul nostru, produsele noastre sunt fabrica de vânzare directă, dacă aveți nevoie , vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine ,voi răspunde în 3 ore și i se va oferi un preț mai mic în site-ul.

Avem mai mult de 10 ani experiență în fixare domenii.Vă rugăm să cumpere cu încredere.

Suntem profesionist en-gros de hardware, elemente de fixare , piese cu înaltă calitate și preț scăzut .

Noastre profesionale coustomer echipa de service va răspunde la e-mail în termen de 6 ore de lucru .

Dacă doriți să cumpărați alte dimensiuni sau orice alt număr de ambalare produse care nu au în magazinul nostru,vă Rugăm să ne contactați.

W e sincer oferi bun produs și cele mai bune servicii, astfel încât, dacă sunteți mulțumit de noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv,venind de satisfacție și de susținere este de cele mai bune noastre de a reveni.

Dacă există ceva care nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne anunțați astfel încât să putem rezolva problema,vă rugăm să nu lăsați un negetive feedback-ul,vă mulțumesc foarte mult.

24.55lei

Distribuiti

11mm Hex, 2 Din W209, M2 10 Hex, 1, 5 Mm Hex, Mare Prelungi, Linie Rca, 3 Lama Gemfan, 19 Mm Hex, 1.5 Hex, 3.5 Mm Mono Metal.

Tip Piulițe Hexagonale
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Pachet Pungă De Plastic+ Cutie
Numărul De Model M3*13+6
Material Alamă H59
Cauta