0 Recenzii SKU: w12729

Minimalist Modern, Dormitor, Sala De Mese Poster Decor Pictura Mici Proaspete Murală Stil Nordic A Crescut Living Panza Pictura

In stoc


·Nume:Panza pictura ·Material: Panza Culoare:Ca fotografie afișate ·conținut Pachet:1 bucată ·Personalizate: acceptat, orice imagine personalizata si dimensiuni sunt binevenite. 1. Prețul este pentru o singură bucată, fiecare dimensiune corespunde la diferite prețuri și imagine diferită, vă rugăm să acorde o atenție pentru a alege dimensiunile și imagini. 2. Toate produsele nu conțin nici rame sau extra-frontiere , imaginea raport va fi ajustată în funcție de dimensiunea pe care ați achiziționat (ușor comprimat sau trunchiate). 3. TOATE produsele sunt profesional imprimate cu cerneluri premium de înaltă calitate rezistent la apa mata canvas, cerneala vom alege este o înaltă calitate, ecologice cerneala pigment, dar este normal pentru toate produse tipărite pentru a avea o ușoară mirosul de cerneală. 4. Culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi aproape de ceea ce este imprimat, dar din cauza diferențelor în culoarea de calibrare a monitoarelor, un meci perfect nu poate fi garantat. 5. Fiecare poster este tăiat manual și de măsurare, poate fi o eroare de aproximativ ±2 mm, care nu va afecte.6.Notă: prețul de poze cu atribute personalizate de mai sus este numai pentru referință și nu prețul real.Vă rugăm să contactați clientul pentru prețul real, pretul corect va fi dat în funcție de mărimea ta.

6.68lei 13.07lei

Distribuiti

Dormitor Print, 5 Bucata De Panza De Artă Sport, Rezumat Leu De Artă, Băuturi Poster, Spray Yoga, Pictor Poster, Art Dormitor, Poster De Perete, Pictur Pentru Dormitor, Vopsea Dormitor.

Baza De Sprijin Panza
Numărul De Model HR
Stil Modern
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Subiecte Peisaj
Este Dispozitiv Inteligent No
Cadru No
Tip Panza Tiparituri
Forma Dreptunghi Orizontal
material Panza
Original No
Modul cadru Neînrămate
Origine NC(de Origine)
Cauta