0 Recenzii SKU: w1260

Cupids Arcul Și Săgeata Cu Inimile caroserie Autocolante de Vinil Autocolante Auto de Artă Decor Unic Impermeabil ZP0349

In stoc


Material :

Mediu prietenos de vinil

Acest Decalcomanii Sunt Foarte Bune Pentru Decorațiuni Interioare Și Suprafețele Exterioare Și Poate Fi Aplicat La Orice Suprafata Neteda Sau Semi-Suprafete Netede-Oglinzi, Sticla, Usi, Mobilier, Mașini De Metal, Plastic Și Pereți.

Auto-adeziv de tăiat mor de vinil autocolant ,nu de fond se va face de perete pare pictat.

Despre Dimensiunea :

10X12cm Cum să utilizați :

Pasul 1 : Curățați zona bine cu alcool sau apă și săpun.Nu utilizați Windex sau produse similare, pentru că va lăsa o urmă reziduuri, care va preveni autocolant de la aderarea bine.Pasul 2 :Pregătiți autocolant pentru aplicarea de către ferm frecare o racleta sau card de credit în întreaga clar banda de transfer.

Astfel, se elimină bulele de aer care poate fi format și face autocolant se agață de banda de transfer.

Pasul 3 :Coaja albă de hârtie pe suport autocolant.Dacă eticheta se agață de suport,încet înlocui pe suport de hârtie și repetați Pasul 2.

Pasul 4 :coborâți Încet autocolant pe suprafata si frecati-l în loc ferm cu o racleta sau card de credit.Începe în mijlocul și modul de lucru.

Pasul 5 :coaja Încet clar banda de transfer la un unghi.Aveți grijă să nu pentru a trage eticheta de pe suprafață.Dacă autocolant îndepărtează de suprafața repetați Pasul 4.

6.22lei 8.27lei

Distribuiti

înger Cupidon, Toamna Inel, Arrow Chei, Tir Cu Arcul Bijuterii, Breloc Arma, Tir Cu Arcul Colier, Arrowhead Farmec, Săgeată Brosa, Săgeată Farmec, Takao.

Tip Alte 3D Autocolant
Autocolant De Plasament Portbagaj
Tip De Material Vinil
Model Alte
Înălțime Element 0.1cm
Ambalare Vine Ambalat
Tip De Element Autocolante
Articol Diametru 25cm
Design Desene animate
Categorie Autocolante
Lățime Produs 12cm
Element De Lungime 10cm
Nume De Brand Felizdecor
Tip De Autocolant Caroserie
Cauta