0 Recenzii SKU: w125648

12pcs/Lot Doraemon Kittycat Masina băieți Fete copii Doraemon Ceașcă de Hârtie Petrecerea de Ziua Decor Set Consumabile Copilul Spectacol Petrecere

In stoc


Detalii Produs: 1.Nume Produs: Petrecere De Ziua Ceașcă De Hârtie 2.Culoare : Ca imagine(Nu ar fi o mică diferență de culoare din cauza luminii și efecte ale camerei) 3. Dimensiune: 7.5x8.5x5.2cm (250ML) 4.Ambalare, inclusiv: 12pcs plăci/Lot 5. Aplica pentru petrecere de aniversare Fericită Note: Ne asigurăm va verifica fiecare piese de calitate înainte de a trimite.Vă rugăm să contactați-mă dacă aveți orice întrebări sau aveți nevoie de cantitatea 50pcs.Multumesc.Produsul Display: TRANSPORT maritim ȘI de MANIPULARE: TRANSPORT LA 48 de STATE ALE S. U. a ȘI ALTE ȚĂRI ESTE COMPLET GRATUIT, de OBICEI, ESTE NEVOIE de 12-20 DE ZILE lucrătoare de LA statele UNITE ale americii, ACESTA VA FI CONSIDERAT CA O PRIMA CLASA de e-MAIL o DATĂ INTRAT LA MEMBRE.PENTRU RESTUL LUMII NE VA FOLOSI PE POST OFFICE ESTE ÎNREGISTRATĂ DE SERVICII E-MAIL, NUMĂRUL DE URMĂRIRE FURNIZATE DE NOI POT FI URMĂRITE ÎN ȚARA DUMNEAVOASTRĂ DE POST OFFICE-UL, ȘI, DE OBICEI, VA DURA 20-30 DE ZILE LUCRĂTOARE.

TIMPUL DE LIVRARE POATE VARIA ÎN FUNCȚIE DE SĂRBĂTORILE LEGALE, ȚĂRI, ȘI VAMAL ETC. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

NOI NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU TAXE VAMALE A AVUT LOC ÎN ȚARA DUMNEAVOASTRĂ, NOI, DE OBICEI, MARK CADOURI ȘI SUB 10 USD LA FORME PERSONALIZATE.DACĂ AVEȚI ORICE ALTE CERERI, LASĂ-NE O NOTĂ ATUNCI CÂND FACE O COMANDA!

CUSTOMER SERVICE: VA OFERIM 100 % SATISFACȚIILE PE SITE-CUMPĂRARE.BANII ÎNAPOI GARANTAT LA TOATE PRODUSELE NOASTRE, ÎN CAZ CĂ NU SUNT FERICIT CU EA, DOAR SCRIE-NE UN MESAJ SAU E-MAIL-NE!100% SATISFACȚIE A CLIENȚILOR ȘI CEL MAI RAPID DE TRANSPORT MARITIM & EXCELENTA CALITATE SUNT PROMISIUNEA NOASTRA!

4.17lei

Distribuiti

Partidul Balon Ziua Doraemon, Doraemon Ziua Steaguri, Doraemon Ziua Toppers, Aladdin Petrecere De Ziua, Doraemon Petrecerea De Ziua Jocuri, Doraemon Ziua De Nastere Tapet, Fata De Masa Petrecere Doraemon, Doraemon Tacamuri Ziua, Doraemon Petrecere Pixuri, Doraemon Invitații Ziua De Nastere.

Model Desene animate de animale
material Piele de vacă hârtie
Tacamuri De Unica Folosinta Tip Pahare De Unică Folosință
Ocazie Petrecere
Numărul De Model BB-181272
Cauta