0 Recenzii SKU: w1199

10ML/30ML Mini din material Plastic Transparent Portabil Mic Gol Sticle Returnabile Face Proba Sticla cu Pulverizator Accesorii pentru Călătorie

In stoc


Caracteristici: 1. Mic și portabil, ușor de transportat și de a folosi 2. Presare duză, pulverizare fină și uniform 3. Acoperire completă de design, nu numai pentru a preveni să apăsați de confundat, dar, de asemenea, poate preveni în mod eficient praful în duză 4. Capac sigilat design, bună etanșare 5. Strangulare cu design spirală, ușor de a deschide 6. Sentiment neted, transparent, sticla, poate distinge clar de lichid in sticla 7. Concav partea de jos a sticlei, în picioare, nemișcată, grosime și rezistență la compresiune 8. Poate fi folosit pentru cosmetice subpachet, emulsie subpachet și lichid subpachet Utilizare: Deschideți capacul flaconului și apăsați-l ușor Pachetul include:1buc Sticlă Goală Atenție: 1. Nu folosiți apă cu temperatură ridicată pentru a dezinfecta 2. Este mult mai igienic să acopere capacul atunci când nu utilizați B01 :Coral rosu B02: Verde B03: Galben B04: Roz B05: Violet B06: Albastru B07: albastru Inchis B08: Galben Lamaie Notă: - Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit. - Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă din cauza manualde măsurare. - Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Descriere:

Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

1.80lei 2.55lei

Distribuiti

Accesorii Stil De Călătorie, Creative Accesorii Pentru Călătorie, Mac Accesorii De Călătorie, De Unică Folosință Accesorii Pentru Călătorie, Accesorii De Voiaj Turism, Călătorie în Aer Liber Accesorii, Accesorii Practice De Călătorie, Călătorie Uimitoare Accesorii, Turism Internațional Accesorii, Accesorii De Voiaj Gol.

Style8 Moda Accesorii De Voiaj
Articol Greutate 11g
style1 Deci Te-Sticla De Parfum
Compoziția Materialului Plastic
Model Tip Solid
Style7 Portabil De Sticla De Parfum
Element De Lungime 0cm
style3 Plastic De Sticla De Parfum
Accesorii Pentru Călătorie Ambalare Organizatorii
Lățime Produs 0cm
Transport dropshipping,en-gros
style2 reîncărcabile de sticla de parfum
Style6 recipiente cosmetice
Style9 De Parfum Spray Sticla
Numărul De Model Sticla De Parfum
Înălțime Element 0cm
Tip De Element Accesorii Pentru Călătorie
Material Principal Plastic
Style4 Transparent De Sticla De Parfum
Style5 Goli Sticla De Parfum
Cauta