0 Recenzii SKU: w115911

Pentru Nissan Terra 2018 2 BUC Fibra de Carbon ABS Cromat Masina Fata de Aer Condiționat de Ventilație de Evacuare Capac Ornamental de Styling Auto Accesorii Auto

In stoc


Dacă ați cumpărat acest produs, vă vom trimite 1 buc banda 3M pentru gratuit.Stare:100% nou Material:Fabricat din ABS De Inalta Calitate Chrome Ușor de instalat:3M automative bandă adezivă este atașat Acest produs da masina ta un unic aspect de lux care poate să stea afară din alte arata.Instala Instrucțiuni: 1.Curat locul în care aveți nevoie pentru a lipi și apoi ștergeți apa cu un prosop sau țesuturi. 2.Determina locația de instalare și apoi face o comparație a produsului și locația de instalare. 3.Când rupe adeziv față-verso a capacului ornamental, nu te poți atinge de dublă față-verso inserați codul cu mâna. 4. În scopul de a obține un efect mai bun, vă sugerăm să incalzire dublu adezivă de un uscător de păr sau de iluminat.(Nu se poate peste 40 de grade) 5. Poziția de aliniere și apoi lipiți, pasta depinde inserați codul condițiile și modul corect de a instala. 6. Vă rugăm să apăsarea 20-30 de secunde sau mai mult atunci când inserați codul și nu dip elementul în apă, în termen de 48 de ore.

58.86lei 70.93lei

Distribuiti

Audi A4 B9 Oglindă, Amd Opteron, Amd3, Audi A5 Oglinda Laterala Acoperire, Parbriz Z300, Bubble Z800, Nissan Terra Accesoriu, Soclu Tr4, Audi S4 Oglindă Laterală, Nissan Terra Tapiterie.

An 2018
Numele Modelului Pentru Nissan Terra 2018
Tip De Element Interior Semifabricate
Tip De Material ABS Cromat
Caracteristici 2 Accesorii Auto
Caracteristici 1 Auto Styling
Starea 100% de brand nou
Nume De Brand NoEnName_Null
Funcția Cadouri pentru Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua Tatălui
Extern De Certificare De Testare ISO9000
Cauta