0 Recenzii SKU: w115297

Pentru Videojet Willett 43S cap încălzire galeriei WB200-0430-162

In stoc


Pentru Videojet Willett 43S CAP ÎNCĂLZIRE GALERIEI WB200-0430-162 pentru WILLETT 43S

1. După mult timp de testare

avem primesc mai mult feedback bun de la clientul nostru, care este de înaltă calitate.

2. Se poate înlocui originalul.

Potrivit pentru :

Pentru Willet 43S o

Figura fotografii:

Plata:

Ordinea de bani tranzacțiile sunt garantate de Wyltv.ro;puteți confirma comanda după ce ai primit oder ambalarea mărfurilor.deci, se poate asigura ca banii sunt în siguranță.

Transport:

Atenție: Acum China nu poate folosi DHL,FEDEX,TNT,UPS shipp în rusă,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS ,va vom trimite prin EMS;în Argentina,Brazilia,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS, dar nu ne spui număr Fiscal sau CPF SAU CNPJ și numele Companiei,va vom trimite prin EMS.

1) DHL,TNT, Fedex,UPS, de obicei, durează aproximativ 5-7 zile,mai mult sau mai puțin.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai timen;Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.

2) EMS, de obicei, durează aproximativ 6-13 dayas,mai mult sau mai puțin.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai mult timp; Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.

3) China/Hongkong Post air mail/Colet durează aproximativ 20-35days,mai mult sau mai puțin.

* Noi, de obicei, nava cumpărătorii element la fel de CADOU de la o valoare mai mică,în scopul de a evita fiscală al cumpărătorului.Cu toate acestea, taxa este de deterdmined de către cumpărător personalizate nu de către noi,diferite țări pentru diferite rate de impozitare.deci, dacă orice impozit atunci cumpărătorul ar trebui să-l întreprindă.

* Dacă, din cauza de motiv, inclusiv "refuză să semneze pentru pachetul" sau "refuză să plătească taxa" sau "țara cumpărătorului post motiv" și așa mai departe.cumpărătorul trebuie să întreprindă toate piardă.Noi suntem responsabili de responsabilitatea de a păstra alimente părăsit China fără probleme, odată ce mărfurile părăsesc China atunci cumpărătorul va fi responsabil de toate responsabilitatea.

Garanție:

1. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

Servicii pentru clienti:

1.Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet.

2. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare,astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv.

3. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau TradeManager, cele mai multe sunt răspuns în 12 ore de afaceri.

834.96lei

Distribuiti

ANYINKJET, Pentru Videojet, Willett, Filtru Printer, Panou De Control Pentru Pompa, Inkjet Nozzle, Decal Printer, Videojet, 1394A, Halcon.

Tip Alte
Nume De Brand ANYINKJET
Numărul De Model AY - cap încălzire
Culoare K
Cauta