0 Recenzii SKU: w1139

Aliaj de aluminiu frame telefon mobil baterie auto electrice, motociclete de echitatie biciclete de navigare fix telefon mobil suport

In stoc


Aliaj de aluminiu frame telefon mobil baterie auto electrice, motociclete de echitatie biciclete de navigare fix telefon mobil suport 35DC26

Caracteristici:

*1. Aliaj de a face, îngroșarea și întărirea, CNC anodizare și procesul de șlefuire, respinge vopsire prin pulverizare, nu se estompeze culoare, și arată gaz special.

*2. Unghiul de înclinare poate fi reglat la va.Unghiul de înclinare poate fi reglat la 180.

*3. Pot fi reglate la 90 de Unghi vertical, reduce în mod eficient lumina directă a soarelui pentru a aduce reflexie a ecranului.

*4. Butonul de deblocare, jack pentru căști, poziție rezervată pentru a asculta muzică/de încărcare/de a răspunde la telefon în orice moment, fără ecranare design.

*5. Amortizor garnitura nu doare telefon mobil și telefon mobil de protecție pad este echipat pe ambele părți ale suportului pentru a proteja în mod eficient de coajă de telefon mobil.

*6. Este compatibil cu mai multe telefoane inteligente și suportă o lățime de 5,5-10,5 cm pentru cele mai multe telefoane mobile de pe piață.

*7. În formă de U-slot pentru card nu poate fi scuturat.Fix în formă de u-slot pentru card de telefon mobil.

*8. Consolidarea de bază, de blocare este rezistent la șocuri, să consolideze baza de gros, se stabilizeze și se agită dovada, de blocare a aseismatic, și instalați ghidon de protecție garnitură.

Caietul de sarcini:

Nume produs: telefon aluminiu suport

Material: aluminiu aliaj materiale

Dimensiune: 80*65*105mm potrivit pentru telefonul mobil 4.5-6.8 cm

Stil: ghidon stil/oglinda retrovizoare stil

Culoare: negru/argintiu

Configurare: hexagon socket wrench/amortizor garnitura/ghidon garnitura

Aplicabile: ghidon cu diametru ≤30 mm; diametru aparent ≤10mm

Liste:

1 set de biciclete suport de telefon mobil

Note:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

21.63lei 29.64lei

Distribuiti

Aliaj De Cadru De Biciclete, Biciclete Cadru, Biciclete Pliabile Biciclete Cu Cadru De Aluminiu, Cadru Din Aluminiu Mtb, De Aluminiu Cadru De Biciclete, Cadru De Aluminiu Mtb, Cadru Bicicleta De Munte, 20 Inch Cadru De Bicicletă, Cadru De Aluminiu, Bicicleta Electr.

Bicicleta telefon mobil rack
Fabricat din aliaj de aluminiu Telefon mobil biciclete rack
Tip De Buzunar, Multi Instrumente
rack telefon rack
DIMENSIUNE M
Cauta