0 Recenzii SKU: w113500

Masina Practice Cyber Curat Magic Groove Praf De Curățare Compus Lipicios De Gel Ștergătorului Pentru Tastatura Auto Laptop Instrument De Curățare

In stoc


Masina Practice Cyber Curat Magic Groove Praf De Curățare Compus Lipicios De Gel Ștergătorului Pentru Tastatura Auto Laptop Instrument De Curățare

Puncte: 1、Revoluționare produse de curățenie este inovatoare, multi-scop din cauciuc moale, funcția de curățare este mai bine decât tradiționale de produse de curățare.

2、Semi-material care curge este ușor pătrunde în greu-la-ajunge la locuri, cum ar fi suprafețele cu denivelări sau goluri înguste și puternic capacitatea elimină reziduurile, păr, moloz, praf, și lasă un parfum slab.

3, Gel de Curățare pot fi reciclate de mai multe ori fără curățare, care este convenabil de valoare.

4、Ecologic, formula poate fi descompus în mod natural, care este în condiții de siguranță și fără poluare.

5、Pune curățare gel moale pe suprafața de obiect atunci când îl folosiți.Rola ușor sau apăsați-o și apoi trageți-l în sus pentru a scoate murdăria.Pentru golurile înguste, puneți-l timp de 1-2 minute și apoi trageți-l în sus.

Descriere:

Caracteristici: interiorul masinii este curat, car audio diferența este curat, suprafața de tastatură și mouse-ul butonul lacune și praf, sau stratul de suprafață a ecranului LCD al dispozitivului digital și cusătură fină de praf, etc., acestea par să curețe locul care trebuie să fie precaut de multe ori ne face curățenie lucru imposibil.

Principalele aplicatii: Curata praful de pe tastatura computerului, interior masina, telefon mobil, telefon, echipament audio-vizual, echipamente de birou, etc. În cazul în care casa este doar bine decorate, trebuie să existe o mulțime de praf în multe locuri.

Durata de viata: Folositi-l de mai multe ori până când se simte nici lipicios.După utilizare, vă rugăm să pune-l în geantă, sigila banda de etanșare pe partea de sus a sac și se păstrează într-un loc răcoros și uscat.

Parametri:

Material: rășină naturală lipici

Aplicabile: masina de ventilație, tastaturi, aparat foto, aparate foto, etc.

Greutate: aproximativ 120g

Lista:

Gel de curățare*1

16.78lei 19.75lei

Distribuiti

Trackpad, Cyber, 80 B3, Touchpad-ul, Curat Gel De Tastatură, Asuka, Aspirator Tastatura, Kv1, Trackpad Wireless, German Leopard Rezervor.

Nume De Brand Goxfaca
Element De Volum despre 120g
Caracteristici Speciale gel de curățare
Tip De Material rășină naturală lipici
Articol Greutate 150
Tip De Element Plastic & Cauciuc De Îngrijire
Cauta