0 Recenzii SKU: w1120

De Unică Folosință Gogoasa Partid Din Lemn Gogoasa Perete Pentru Nunta Decoation Consumabile Gogoasa Părți, Dulciuri Tabele Copil De Dus Dec

In stoc


Bine ati venit la magazinul meu

Sfaturi:

1.Acest element este localed în china , vă rugăm să comandați cel puțin două luni mai devreme decât data programată petrecerea data.

2.China post obișnuit Pachet mic este nu poate fi urmărit, dacă doriți să urmăriți coletul, vă rugăm să alegeți china post aer înregistrat mail metodă de transport maritim.

3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse, nu taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Informații: Gogoasa SUPORT de PERETE:Element are picioarele în partea de jos pentru a face iasă,gogoasa peretele este din lemn robust pentru o distracție ușor de afișare,Se va face petrecerea ta impresionant.Gogoasa pereții face mare decoratiuni de partid și de moduri unice de a organiza petrecerea de mâncare.O gogoasa de perete poate fi o distracție DIY proiect.

UȘOR PENTRU a ASAMBLA ȘI DEZASAMBLA:servici de perete vine neasamblate,va dura doar câteva minute pentru asamblare finalizat cu familia ta,puteți petrece mai mult energia pe alte lucruri.

Utilizare:Alimentare gogoasa de patiserie desert counter display auto servi popular în magazin de cafea sau de bucatarie,servetele,baker,cooktail,nunta,ziua de nastere,copil de dus,patry decoratiuni pe blat și masă.

REUTILIZABILE Gogoasa BOAR D:Ușor de curățat și de dezasamblare,acesta poate fi depozitat în cabinet pentru utilizarea în viitor părți,puteți, de asemenea, pune-l în camera de zi să-l arate ca un ornament.

Nunta gogoasa perete,gogoasa stand pentru nunta,gogoasa titular,gogoasa de afișare,gogoasa bar,baruri gogoașă

11.15lei 15.95lei

Distribuiti

Gogoașă Perete, Gogoasa De Sprijin, Gogoasa Rack, Gogoasa Tema Partid, Gogoasa Nunta, Display Gogoasa, Decor Gogoasa, Balon Gogoasa, Gogoasa Masa, Gogoasa Petrecere.

Model culoare solidă
Ocazie De Ziua mamei
Numărul De Model 0147
material Acril
Cauta