0 Recenzii SKU: w107

500pcs/lot Transport Gratuit Goale de Parfum Reîncărcabile Butelii de Sticlă Rola Pe Rola Minge Lut Polimeric Sticla Cu capac cupru 6ml

In stoc


Gol Parfum Reîncărcabile Butelii de Sticlă Rola Pe Rola Minge Lut Polimeric Sticla Cu capac cupru 5~6ml

Caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă qulity.

Frumos și Ușor de transportat.

Capacitate :6ML.

Material :Ploymer lut + Sticla +cupru cap.

Dimensiune: Aproximativ 16MMx 60MM(Dia x H).

Culoare: mix de culori(nu pot alege culori).

Cam Notă:

Ne va livra Mix de culori.multumesc.

De Transport Maritim Internațional

Am în mod normal va procesa comanda dvs. în termen de 24-72 de ore, dar nu putem garanta timpul de livrare din cauza personalizate diferite legi și internaționale, traficul de mail.Vă rugăm să permiteți aproape 4 săptămâni de transport maritim zile internaționale pentru e-mail.Oferim, de asemenea, în regim de urgență serviciul pentru comenzi internationale.Și dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru.

Conditii de plata

Cea mai mare parte: EMS:5-14 zile.UPS/DHL/FedEX/TNT:3-7 zile.Hongkong post /China Post:30-90days.

Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Garanție Și Returnare

1.Cumpara cu incredere!

2.Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

3.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

4.Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție.Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată.De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

5.Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului.Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport.Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate.Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în.Tip Nota

1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus , nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport.

3.Nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutorul.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Ne străduim să răspundem la toate mesajele cât mai repede posibil.

1 461.18lei

Distribuiti

Pc-ul Pielii S8, Itl Franța, Nisha 58mm, Oamenii Cezar, Mtb Kicker, Manta De Sunet, Bona Drăguț, Pro Centura 4, Khahi Haina.

DIMENSIUNE Despre 60x16mm
material sticlă,lut polimeric
Culoare Se amestecă culorile
Numărul De Model Z6
Tip De Element Sticle Returnabile
Cauta