0 Recenzii SKU: w102

Livrare gratuita piese pompa de Apa capac corp pentru Hidea Tohatsu Skipper 9.8/12hp outboard motors motoare pe benzina

In stoc


Livrare gratuita piese pompa de Apa capac corp pentru Hidea Tohatsu Skipper 9.8/12hp outboard motors motoare pe benzina

1. Brazilia Clienți, vă Rugăm să lăsați numărul dumneavoastră de IMPOZIT (CPR/GST/RFC/CFT/CPF).

2.Rusia Clienți, vă oferă exact numele complet ( prenume , nume de familie ,mai bine cu numele de familie al tatalui) de pe receptor și adresa completă informatii despre, ca reguli noi în țară , pachetul nu ar livrare cu succes fără aceste informatii.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Ai 5 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 5 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Wyltv.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Wyltv.ro!

1.Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

2. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

3. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea 5 stele, comentariu.Multumesc mult!!!

1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. ·

2.Va vom trimite pachetul în funcție de ceea ce metoda de livrare selectați ,dar dacă există o mare diferență în timpul de livrare și taxa datorată pentru compania Expres (DHL ,FEDEX ,TNT ,UPS) ,va vom informa pentru a reselecta alte eficient Express cu 1 zi în avans .Trebuie să răspundeți-ne în termen de 1 zile lucrătoare ,în caz contrar, vom lua decizia de către noi pentru tine !

3.Despre timpul estimat de livrare este numai pentru referință ,poate întârzia uneori, din cauza sărbătorilor sau condiție specială personalizat, cum ar fi verificarea strictă .

4. În scopul de a asigura că primiți elementele cu nivel scăzut de Vămuire Cost, putem declara în factură cu o valoare mai mică ,trebuie să ne informați în avans ,sau vom declara factura cu prețul real plătit .

5.Pentru limba rusă Client, avem transport rapid mod de numai 5 zile va fi sosit în țara dumneavoastră, dar trebuie să ia bunurile în rusă birou.În acest fel costum pentru angrosist.Dacă orice interesant, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi.Multumesc.

6. Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

168.33lei 180.98lei

Distribuiti

Furtun De Incendiu, Guler De Câine Tracker, Hidea Motor, Thumpstar Piese, Hidea, 9.8 Tohatsu, D4d Motor, Auto Sufoca, Hidea Exterioare, Hp Motor Outboard.

Starea De Brand Nou
Motor 4 Timpi
Tip De Combustibil Benzina
Se aplică pentru Mercur TOHATSU Hyfong 4 timpi 5-6 CP
Culoare negru
Dimensiuni (L x W x H) (mm) 3.15x3.15x1.97 cm
Nume De Brand HANGKAI
Capacitatea Motorului 1 - 2L
Cilindri 1
Poziția Motorului Exterioare
Cauta