0 Recenzii SKU: w1026

De DIRECȚIE, MOTOR DIRECTIE cutie de VITEZE ASSY Pentru CFmoto CF500 188 UTV OEM Parte Oțel Accesorii ATV 9030-101100

In stoc


De DIRECȚIE, MOTOR DIRECTIE cutie de VITEZE ASSY Pentru CFmoto CF500 188 UTV OEM Parte Oțel Accesorii ATV 9030-101100

1.Vă rugăm să asigurați-vă că acest lucru piese se potrivește anumit model de vehicul(imaginea de referință).Mai multe vehicule au același nume, dar folosesc diferite părți, în funcție de anul de fabricație. 2. Vă rugăm să Verificați timp de transport maritim, atunci când Plasați comanda,Chooes cel mai bun mod de care ai nevoie. 3.Prețul nostru doar pentru costul de produse și mărfuri la ușa ta.La import tarife nu este inclued.Vă rugăm să vămuire în timp util după ce sunt informați de către compania expres sau cumpărător vamale. 4.Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.

Anunț Important

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt, inclusiv în elementul de preț sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

Despre NOI

Suntem un producător și angrosist de ATV-uri, UTV, DU-te-KART de piese auto și ATV-uri si UTV piese de schimb pentru mai mult de zece ani.Putem furniza cele mai Chinei marca ATV-uri,UTV & piese de motociclete: Hisun, Linhai, Jianshe, Feishen, Ode ,Kazuma etc. În plus, putem furniza unele de renume mondial ATV-uri si UTV părți, cum ar fi Polaris, Arctic cat, Can-braț, Honda, Yamaha, Kawasaki, KTM și Stels etc. De asemenea, avem o echipa de vânătoare, care pot ajuta clientul nostru pentru a resoure piese, se gasesc piese, face mucegai noi, dezvoltarea de noi piese.Noi furnizam diferite tipuri de produse de înaltă calitate și preț favorabil.Suntem încântați pentru a obține Ancheta dumneavoastră și vă vom răspunde cât mai curând posibil.Am stick la principiul de "calitate în primul rând, serviciul în primul rând, îmbunătățirea continuă și inovare pentru a satisface clienții" pentru gestionarea și "zero defecte, zero reclamații", ca obiectiv de calitate.

Contactati-ne

Serviciul nostru Clienți este: 9:00 - 17:00 de la Beijing Timp, e 18:00 - 2:00 Pacific Time Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de Ore de Lucru.Vă rugăm să fie pacient, dacă este week-end sau de sărbătoare legală.Multumesc!!!

Feedback-ul

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.

169.08lei

Distribuiti

Atv-uri De Direcție Sfat, Cf500, 3 1 Cutie De Viteze Atv-uri, Tofas, Servodirecție, Cfmoto X5, Cutie De Viteze Marșarier, Bicicleta Quad, Cizme Barbati Motocicleta, 800 Cfmoto, Atv-uri Biciclete Cu Motor.

Se Potrivesc Pentru CF500cc 188 UTV
Origine NC(de Origine)
Tip De Material OȚEL
Articol Greutate 1.85kg
Numele Modelului 9030-101100
Cauta